Post by halsjuncsihera on Mar 1, 2022 7:46:02 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ The Swords of Ditto ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ The Swords of Ditto IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ atrakinti primogemas ▞▞▞
▞▞▞ The Swords of Ditto 2022 version ▞▞▞
nuolat stringa samsung galaxy a5. Aš naudojau mažiausią skyros nustatymą ir vis tiek sudužo.
Kiekviena nauja patalpa užtrunka amžinai, kol į kitą žemėlapio dalį įkeliama mažiausiai 8 sekundes
Nėra klaidų atnaujinimų..
Puikus žaidimas, rekomenduoju jums
Kažkas negerai su valdikliais.
Tiesą sakant, vienas geriausių žaidimų, kuriuos iki šiol žaidžiau. Jame nėra skelbimų, meno stilius yra puikus ir labai įtraukiantis žaisti.
Klasikinis žaidimas. Neabejotinai perlas, turintis begalinį atkūrimo galimybę. Žaidimo lobis, be jokios abejonės, vienas iš tų, kurie liks prie širdies ir įsimins amžinai kaip Zelda. Ačiū, padarei mums dar vieną .
Mėgstu žaidimą ir meną Stilius, bet... Problema, kai veikėjas nuolat bėga tam tikra kryptimi. Tai neįvyksta, kai kertate ekranus arba grįžtate iš meniu. Tačiau tą akimirką, kai pradedamas judėjimas, veikėjo koanstantas juda; aukštyn kairėn aukštyn arba aukštyn dešinėn. Tarsi paspaustas ta kryptimi, kuri neatleidžiama.
*REDAGUOTI* Puikiai veikia mano naujajame GalaxyTab! Tačiau ne žemesnės klasės telefonams ar planšetiniams kompiuteriams. Šiuo metu mėgaujuosi savo pirmuoju ciklu!
patobulinkite judesių valdymą, tai tikrai vienintelė žaidimo pusė
miela grafika ir rouge lite žaidimai, gražus wo
Verta pirkti konsolės kokybės žaidimą
Vienas iš geriausiai atrodančių žaidimų mobiliajame telefone. Kaip žaisti animacinių filmų laidą.
Jis sugenda kiekvieną kartą, kai atidarau, pataisykite tai
The Swords of Ditto Aventură mpvd
Gražus žaidimas, kuris puikiai žaidžia su valdikliu, puikiu garsu, gražiu meno stiliumi ir kietu žaidimu.
5/5 🌟 Šis žaidimas yra nuostabus begalinis smagumas. Taip pat sklandžiai veikia Poco F1, tik vienas dalykas, kurį reikia šiek tiek laiko įkelti kitai sričiai, taigi, jei kūrėjai gali šiek tiek sumažinti kokybę arba padaryti bet ką, kas greitai įkelia kiekvieną sritį, išbandykite, kitaip tikrai puikus įdomus žaidimas atrodo be galo smagu.
Puikus žaidimas, linkiu daugiau tokių žaidimų, skirtų Android. Žaidimo dizainas nuostabus.
The Swords of Ditto Cabaran aqz
Puikus žaidimas, tikimės, kad jie greitai ištaisys vairasvirtę, vis tiek turės klaidų
Anksčiau galėjau žaisti. Dabar jis ir toliau stringa po devolverio logotipo. Nebegalima žaisti.
Žaidimas tikrai geras, bet judesių valdikliai niūrūs, juos tikrai reikia pataisyti, jie yra labai kvaili, galbūt pridėti vairasvirtę, kad žmonės matytų, kur dėti nykštį, bet tai labai jautri valdymo schema, kurią sunku tiesiog eiti viena kryptimi
pls iš pradžių išspręskite gedimo problemą
Tikrai verta pirkti, man patinka
Redaguoti (su naujausiu „Android 12“ atnaujinimu ši klaida nebeįvyksta, todėl rezultatas padidėjo iki 4/5, tai tikrai 5/5 žaidimas, bet kūrėjai jo atsisakė ir vienintelė laimė, kad jis dabar veikia man) Žaidimas atrodo kaip labai smagu, bet jis neveikia tinkamai su mano skustuvo kishi, paspaudus atakos mygtuką (x) taip pat pristabdomas žaidimas. Jei jie gali ištaisyti klaidą, galėsiu žaisti žaidimą ir suteikti teisingą įvertinimą. Grafika atrodė puikiai, kol galėjau suvaldyti savo charakterį ir radau klaidą.
Mylėk žaidimą
Įdomus žaidimas, kaip mobilioji „Zelda“ versija
Norėjau pamilti, bet naudojant moga x valdiklį, ataka taip pat atidaro inventorių... Taigi negaliu jo naudoti su savo valdikliu. @dev praneš man, kai bus ištaisyta. Aš mielai pakeisiu savo apžvalgą
Žaidimas yra fenomenalus nuo meno stiliaus iki istorijos, tačiau jis turi trūkumų, pavyzdžiui, vairasvirtės valdikliai yra siaubingi. Kartais jis užstringa ir mano veikėjas tiesiog bėga ta kryptimi, kurioje įstrigo vairasvirtė. Paprastas atnaujinimas gali tai išspręsti
Omg, iš kur atsirado šis mažas brangakmenis? Ačiū už puikų, gerai parašytą ir suprojektuotą žaidimą!
Kokia keista vairasvirtė......manau, kad atėjo laikas žaisti šį žaidimą.. nes virtualioji nykščio svirtis atnaujinta, bet ne...
Prašome atnaujinti valdiklius! Pataisykite valdiklius! Tai vienintelis dalykas, kuris sugadina žaidimą!
Išskyrus ne tokį puikų optimizavimą mobiliesiems, žaidimas yra toks puikus, koks tik gali būti!
Viskas klostėsi gerai, kol žaidimas sudužo ir visi duomenys buvo ištrinti %(((
Tai yra nuostabu! Tai puikus prievadas ir puikiai veikia mano S8. Tai taip pat gerai, kaip ir kompiuteryje. Vis dėlto aš tikrai norėčiau kelių žaidėjų. Tai būtų tikrai labai smagu.
The Swords of Ditto Авантуристичке qbu
Fishing Hook Sportgames pyt
Vertinčiau tai aukščiau nei viena žvaigždute, jei iš tikrųjų galėčiau pradėti žaidimą ir žaisti. Praeiti pirmuosius du pradinius ekranus užtrunka absoliučiai amžinai, o tada jis tiesiog aptemsta, kai tik įsivaizduoju, kad tai pagrindinis meniu, bet neįsivaizduoju, lol.
Pridėkite COOP LAN arba Online
Puikus zaidimas. Valdymas yra baisus
Taip linksma....!!
Neveikia su 8bitdo Pro 2
Per jėgą išjungiu telefoną, bet žaidimas nesibaigia ir nesugriauna. Vis dėlto nemalonu, nes tai vyksta gana dažnai.
Kūrėjai klausėsi žmonių ir išsprendė pagrindinę žaidimo problemą – valdiklius. Dabar, kai tai išspręsta, galiu mėgautis šiuo nuostabiu žaidimu. Ačiū kūrėjams